Over mij

Ik ben in 2007 begonnen met mijn eigen ‘atelier Hupsakee’. In dit atelier kun je mozaïeken, porselein schilderen, schilderen en decopatchen.
Ik heb me echt beperkt tot deze 4 disciplines omdat ik ontzettend veel leuk vind.

Het ‘tekenen en schilderen’ is een gebied waar je ook in blijft leren en ontwikkelen. Ik ben een autodidact. Ik volg cursussen en workshops onder andere bij het Christian Arts Seminar. En leer elke keer weer iets nieuws. Dan is het de kunst om dat rustig uit te werken in mijn atelier.

In 2009 ben ik begonnen met de opleiding ‘genezend tekenen’. Ik merkte dat mensen en kinderen graag verhalen vertellen als ze creatief bezig zijn. Ik vond het ook boeiend om te zien hoe iedereen tot zijn ‘eigen persoonlijke kunstwerk’ komt.

Ik wilde daar graag meer over leren. Op de opleiding heb ik heel veel kennis en werkvormen aangereikt gekregen. Heerlijk om dat weer over te dragen, zelf te proberen en samen te werken met mensen.

Door de ervaring die ik heb opgebouwd tijdens de opleiding. Weet ik dat beeldend werken met mensen helpt. Dat wil ik graag in mijn eigen coachingspraktijk tot uiting brengen.

Ik sta ook heel erg open voor samenwerking.

Samen met Jeanette Scheffer heb ik ‘de kunst van het beleven’ opgezet. Voor meer info zie www.dekunstvanhetbeleven.nl.